Overskrift med titlen: Projektorganisering med Sammen om børn farver, billeder og logoer fra Ballerup Kommune og Nordea-fonden

Nye samarbejdsgrupper på tværs

Med afsæt i de erfaringer man gjorde sig i spor A, er der blevet nedsat to grupper, der skal bidrage til udviklingen af projekt Sammen om Børn på nye måder.

Indholdsgruppe kvalificerer kompetenceudvikling

Den ene af de to nyligt tilføjede grupper i projektorganiseriingen, er indholdsgruppe, hvor man skal samarbejde om at tilrettelægge kompetenceudviklingssporet i Spor B. 

I gruppen indgår repræsentanter fra C-BUR, Center for Børn og Unge, C-SIK, Center for Skoler, Institutioner og Kultur, og KP, Københavns Professionshøjskole.

Mange af gruppens medlemmer har fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig og er brug for blandt medarbejdere, forældre og i hverdagen med Sammen om børn. Deres viden skal derfor være med til at kvalificere indholdet i komptenceforløbet og læringsgrupperne i Spor B, så det er så relevant og aktuelt som muligt for alle. 

Tværgående evaluerings- og videndelingsgruppe

Evaluerings- og videndelingsruppen er en tværgående arbejdsgruppe i C-SIK, der, som navnet antyder, har et to-delt formål.

  1. Evalueringsgruppen er medansvarlige for udviklingen af projektets forandringsteori og evalueringsdesign. Gruppemedlemmerne mødes hver 6. uge, og følger både op og bidrager løbende til dataindsamlingen og evalueringen.
  2. Videndelingsgruppen er et forum for faglige drøftelser på tværs af projektet med det formål at sikre ejerskab, videndeling og erfaringsudveksling på tværs af de to distrikter. 

Medlemmerne fra vidensdelingsgruppen indgår også i evalueringsgruppen, hvor de to delprojektledere, de to distriktsledere, også deltager.

 

Seneste nyheder