Marlene Schjøtz, ny projektleder i Sammen om børn - bedre deltagelsesmuligheder for alle børn i Ballerup med en projekt T-shirt

Marlene Schjøtz er ny projektleder i Sammen om børn - bedre deltagelsesmuligheder for alle børn

Sammen om børn har per 1. september 2022 fået en ny projektleder ved navn Marlene Schjøtz. Hun vil de næste to et halvt år stå i spidsen for at koordinere og bære projektet og dets mange processer godt videre.

SUS, håb og samarbejde

Marlene er oprindeligt uddannet socialrådgiver, men har siden hen læst en Master of Social Work fra Aalborg Universitet, og kommer derfor med en solid baggrundsviden fra det socialfaglige område. Efter sine studier har hun arbejdet som projektleder på udviklings- og afprøvningsprojekter i Socialstyrelsen, og været ansat som konsulent i Socialt Udviklingscenter SUS, hvor man arbejder med at skabe et tæt samspil med borgere og professionelle med henblik på at udvikle stærke sociale løsninger. Efterfølgende har hun udfyldt en stilling som projektkonsulent for ’Håb i Psykiatrien’, hvor man blandt andet arbejder med at sætte fokus på og realisere patienternes egne ønsker og drømme.

Dermed får projektet en projektleder, som kender til kunsten at skabe gode rammer for inddragende samarbejder, sammenhæng og indsigter, der kan forløse håb, drømme og visioner.

’Sammen supplerer vi hinanden’

Selv fremhæver Marlene, at hun er særligt optaget af at skabe en god proces, hvor netop inddragelse og samarbejde mellem forældre og medarbejdere på tværs af faggrupper er dét der skal til for at drive projektet fremad og skabe de nye indsigter.

- Jeg håber, at min viden vil tale rigtig godt ind i projektet og kunne supplere den viden, som daginstitutionerne og forældrene har om hverdagen med de helt mindste. Og så glæder jeg mig helt enormt meget til at se, hvad der sker når vi sammen kan dele og udfolde mulighederne i projektet.

Opgaver i fremtiden

Marlene vil de næste to et halvt år og frem til projektets afslutning i 2024 stå for at koordinere og samle op på projektets mange aktiviteter lige fra aktionslæring og samtalesaloner til initiativer og samarbejde på tværs af projektets mange aktører.

 

Marlenes kontaktinfo:

Marlene Schøtz

Mail: msc1@balk.dk

Telefon: 2164 1920

 

Seneste nyheder