En pædagog sidder og læser bog med tre børnehavebørn

Direktør Anne Vang fortæller om visionerne bag Sammen om børn

Når direktør Anne Vang Rasmussen i en nyligt udgivet video fortæller om visionerne bag projektet ‘Sammen om børn - bedre deltagelsesmuligheder for alle børn’, leder det flere gange tankerne hen på en vidensekspedition. 

Projektets mange involverede har med åbent sind og stor omstillingsparathed sat sejl og er godt i gang med rejsen, som skal åbne portene for, hvordan man skaber bedre trivsel og læring for alle børn. En rejse hvor samarbejdet og mødet mellem forældrenes, medarbejdernes og børnenes verden fungerer som nøglen til at finde nytænkende redskaber og veje til trivsel. 

Hver dag bliver der derfor observeret, noteret og arbejdet med nye tiltag og indsatser i distrikt Hedegården og distrikt Baltorps børnehuse og dagplejen. Alt sammen med sigte på at muliggøre en række nysgerrige møder mellem forældre, medarbejdere og børn. For som Anne Vang Rasmussen beskriver i videoen - Viden er ikke noget der nødvendigvis kommer af sig selv, og alle forældre har på en eller anden måde brug for nogle redskaber til den gode tilknytning.

Ved at se videoen kan du blive klogere på de tre nedenstående punkter, som er med til at danne rammen for eventyret og dets visioner

  • Efteruddannelse af medarbejdere skaber et friskt grundlag for vidensdeling og samarbejde med forældre
  • Samarbejde og dialog med alle forældre gør det muligt at finde og skabe nye veje og ny viden - sammen
  • Styrket forældre/barn-relation bidrager til øget trivsel, læring og udvikling for alle børn

 

KLIK HER OG SCROLL NED FOR AT SE VIDEOEN

Seneste nyheder