Pædagoger fra Distrikt Hedehusene og Distrikt Baltorp sparrer sammen om visionerne i projektet

’Sammen om Børn’ er skudt afsted

Praksisnært projekt skal hjælpe de mindste borgere i Ballerup Kommune med at få en god start på livet gennem bedre trivsel, udvikling og læring.

Ballerup Kommune er i samarbejde med Københavns Professionshøjskole og med støtte fra Nordea Fonden godt i gang med at virkeliggøre millionprojektet ’Sammen om Børn’.

Projektet giver mulighed for at udvikle og afprøve nye former for fællesskaber mellem børn, forældre og fagprofessionelle, der skal styrke børnenes trivsel, udvikling og læring både i dagtilbud og videre frem i livet.

Gang i processen

Der blev for alvor sat gang i processen, da engagerede repræsentanter fra hhv. Distrikt Baltorp og Distrikt Hedegården i de to forgangne uger mødtes med undervisere fra KP, Københavns Professionshøjskole og projektleder Stine Stenholt Nielsen til projektets første arbejdsgruppemøder.

Repræsentanterne fra distrikterne består af en tværfaglig og alsidig blanding af pædagogiske ledere, repræsentanter fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, PPR, og Sundhedsplejen.

Levende debat tegner godt

Begge møder bød på spændende refleksioner, som tegner godt for de næste tre et halvt år og ambitionen om, at skabe de bedste forudsætninger for børns trivsel i Ballerup kommune. 

Fakta om projektet:

  • Projektet løber fra 2021 – 2024
  • Nordea-fonden støtter projektet med 6,2 millioner kroner, og Ballerup Kommune matcher støtten med et tilsvarende millionbeløb.
  • Deltagende distrikter: Distrikt Baltorp og Distrikt Hedegården

Seneste nyheder